Om Pin Rekrytering

Idag står nästan alla företag inför samma utmaning – nämligen att lyckas attrahera samt behålla betydelsefull personal.

Pin Rekrytering tar ett helhetsansvar för kompetensförsörjningen och hjälper våra kunder i alla led. Vi vet att det krävs mer för att hitta rätt person för en given roll.

Pin Rekrytering grundades som ett svar på det snabbt ökande behovet av högutbildad och kompetent arbetskraft inom svensk tekniksektor. Vi tar kompetensförsörjning på allvar och att möjliggöra utveckling för, och hjälpa, både våra kandidater och företag uppnå sina mål är vad vi gör.

Vi kommer aldrig nöja oss med att vara ”bäst i branschen”. Vi ska även göra vårt för att Sverige bibehåller och utvecklar sin position som innovationsland och välfärdsstat.

Detta gör vi

  • Pin Rekrytering ska vara den självklara partnern för både kandidater och rekryterande företag!
  • Vi vet vilket värde lyckade rekryteringar tillför och vi vet även vilka konsekvenser och kostnader mindre lyckade rekryteringar medför.
  • Som samarbetspartner ska vi tillsammans med våra kunder och kandidater göra rekrytering roligt, snabbt, effektivt och lönsamt.

Vår expertis

Vår expertis gällande rekryteringsfrågor och processer gör att du som uppdragsgivare kan förvänta dig en effektiv, lönsam, etisk och kompetensbaserad rekrytering.

Pin Rekrytering jobbar för ett långsiktigt samarbete mellan oss och uppdragsgivare där vi tillför välmående medarbetare med höga ambitioner, prestationer och långvarig lojalitet.

Skräddarsydd rekrytering

Pin Rekrytering utför en skräddarsydd rekryteringsprocess som baseras på vad ditt företag eller organisation är i behov av. Vi arbetar med flertalet olika strategier för att matcha de bästa tänkbara kandidaterna till det uppdrag eller tjänst som ditt företag erbjuder.

För oss är det viktigt att du som uppdragsgivare känner tillit till våra förmågor, och därför arbetar vi så nära vi kan med er för att uppnå bästa resultat!